✓ Met de hand gemaakt ✓ Verzenddagen: donderdag en maandag ✓ Verzendkosten: €5,95

FAQ

Hoe kan ik bestellen?

Je kunt in onze webshop de producten bestellen die je graag wilt. Als bij ons de betaling binnen is, gaan wij voor je aan de slag. 

 

Welke verzendmogelijkheden zijn er?

Je kunt je bliss balls bij je thuis laten bezorgen. Woon je Haastrecht, Stolwijk, Hekendorp, Vlist of Goverwelle? Dan bezorg ik je bestelling gratis bij je thuis. Daarnaast heb je ook de optie om je bestelling bij mij op te komen halen. 

 

Hoelang is de levertijd? 

Meestal heb je je bliss balls binnen 3 tot 5 werkdagen in huis, afhankelijk van je bestelmoment. We verzenden onze bestellingen altijd op donderdag en maandag. Dit wil zeggen dat je bestelling de dag van te voren om 12:00 binnen moet zijn. 


Mijn order heeft vertraging, wat nu?

Bijna alle bliss balls zijn 3 weken houdbaar. Vertraging komt soms helaas voor, maar is dus geen probleem voor het product.


Hoe kan ik de bliss balls het beste bewaren?

In de koelkast zijn ze tot 3 weken houdbaar, in de vriezer zelfs 3 maanden. Alleen onze Raspberry-coconut bliss balls zijn maar 5 dagen in de koelkast houdbaar.


Waar vind ik de ingrediënten voor alle producten?

Op de product pagina vind je alle informatie rondom de ingrediënten. Onze producten worden met de hand gemaakt met gedeelde tools en apparatuur. Hoewel we grote voorzorgsmaatregelen nemen om kruisbesmetting te voorkomen, kunnen we dit niet garanderen. Mensen met allergieën dienen onze producten op eigen risico te consumeren. 


Verzenden jullie alleen binnen NL?

Voorlopig wel.


Waarom betaal ik verzendkosten?

De verzendkosten zijn kosten die wij betalen aan de vervoerder. Hier maken wij dus geen winst op. Als we gratis verzending aan zouden bieden is de marge op onze producten weg en hebben we geen bestaansrecht.


Hoe komt de prijs tot stand?

Onze prijzen zijn niet zomaar ergens op gebaseerd. Voordat de producten bij jou in huis zijn, gaat hier veel aan vooraf. Denk aan de inkoop van ingrediënten, verpakkingsmateriaal, kosten voor de webshop etc. En omdat ik alles zelf met de hand maak, ook veel tijd. 


Waarom hebben jullie langere levertijden?

Wij werken met een zero food waste policy. Wij maken dus alles op bestelling. Op het moment dat jullie orders binnenkomen worden de ingrediënten ingekocht en de bliss balls met de hand gemaakt. Alle bestellingen worden 2 x per week verzonden op donderdag en op maandag.


Wat zijn jullie prijzen?

Voor een doos van 10 bliss balls betaal je €12,95.


Zijn de bliss balls geschikt voor zwangere vrouwen?

Ja, onze bliss balls zijn geschikt voor zwangere vrouwen. We maken geen gebruik van rauwe melk en of vlees/vis in onze bliss balls. 


Hebben jullie lactosevrije of vegan bliss balls?

De meeste bliss balls zijn vegan en bevatten geen dierlijke en/of melk producten. Kijk in de ingrediëntenlijst voor alle productinformatie. Soms gebruiken we namelijk wel honing.