✓ Met de hand gemaakt ✓ Verzenddagen: donderdag en maandag ✓ Verzendkosten: €5,95

About Jacqueline

Jacqueline | Seton's BakeryHi, ik ben Jacqueline.

Ik heb geleerd hoe je lekker en gezond kunt eten terwijl je je lichaam voedt met gezonde voedingsstoffen.

Ik ben een levensgenieter met heel veel tomeloze energie. Door de jaren heen heb ik mijn passie voor bakken en koken gevonden. Ik vind het namelijk heerlijk om mensen te verwennen en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Daarnaast kan ik mijn energie ook in de sport kwijt, de triatlon sport. Juist omdat ik veel sport, is voeding veel belangrijker voor mij geworden. Ik ben van mening dat voeding onwijs lekker moet zijn, maar ook het lichaam moet voeden. Gelukkig gaat dit goed samen.

In mijn zoektocht naar gezonde tussendoortjes zonder gekke E-nummers, ben ik gaan experimenteren in de keuken. Zo heb ik inmiddels al een heel repertoire opgebouwd aan voedzame snacks en maaltijden. Waaronder de bliss balls.Seton’s Bakery

Ik kan inmiddels al niet meer op twee handen tellen hoe vaak ik van mijn omgeving te horen heb gekregen: ‘met die passie voor koken en bakken moet je echt iets doen!’. Ik ben diegene in een groepswhatsapp die altijd weer die foodfoto’s stuurt of recepten deelt. Dus toch besloten de stoute schoenen aan te trekken en een webshop in bliss balls geopend. Want er is eigenlijk niks mooiers dan mensen blij maken met mijn creaties.

Seton's Bakery staat voor voedzaam en lekker eten. Onze bliss balls zijn vrij van geraffineerde suikers en lactosevrij. Het overgrote deel van onze bake and no-bake producten zal voldoen aan deze criteria. Maar in een gezonde levensstijl is balans ook belangrijk. Een leven zonder chocola is namelijk niet denkbaar 😉 Ik sluit dan ook niet uit dat we in de toekomst producten toevoegen die vooral goed zijn voor onze mentale gezondheid.  

Alle lekkernijen in de webshop worden allemaal ambachtelijk en met de hand door mij bereid.

 

Veel liefs, 
Jacqueline